Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Van esély a változásra!

2014.09.09

 

11.jpgA tegnapi napon nálunk járt Ujhelyi István, akivel még tavasszal, az Európai Parlamenti Választásokat megelőzően találkozhattunk utoljára Félegyházán. Akkor a 3. számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltjével, Eszik Bencével tartott közös utcafórumot körzetében, a Kossuth utcában. Most ismét visszatért városunkba, immár az EU törvényhozásának megválasztott tagjaként, hogy felavasson egy Uniós fogadóirodát a Gorkij u. 2. szám alatt.
 
Horváth Tamás polgármesterjelölttel együtt tartott közös sajtótájékoztatójukon elmondta: Brüsszelben Kiskunfélegyháza érdekeit is igyekszik a legmesszebbmenőkig képviselni.
 
Horváth hozzátette: a legnagyobb helyi problémát abban látja, hogy nyugtalanság, állandó marakodás, civakodás jellemzi a városi közéletet. Holott Félegyházának, akárcsak a magyar vidéknek, nagy szüksége volna a politikai csatározásoktól mentes, a helyi fejlődést szolgáló viszonyok mielőbbi megteremtésére.
 
Amíg erre nem kerül sor, nincs lehetőség arra, hogy a város megszabaduljon az olyan egyre inkább elmérgesedő problémáktól, mint a munkanélküliség, a létminimum közelében élők számának emelkedése vagy a mezőgazdasági megélhetés lassú ellehetetlenülése.
 
Ujhelyi kifejtette: hisz a változásban, a megújulásban és mindenekfelett a helyiek közös összefogásában, amelynek révén Kiskunfélegyháza ismét a térség egyik legfontosabb, legerősebb településévé emelkedhet.
 
Végezetül kérte az embereket: forduljanak bizalommal hozzá, ha bármilyen kérdésük, észrevételük volna, vagy segítséget szeretnének kérni az EU-s pályázatok, lehetőségek kapcsán.
 
A sajtótájékoztatón részt vevő számos érdeklődő persze Ujhelyi felszólítása előtt is megtette ezt, ami mutatja azt, hogy az embereknek nagy igényük van a valódi, érdemi és első kézből származó információkra.

 

 

A mappában található képek előnézete Ujhelyi István Kiskunfélegyházán