Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kép

Hegyi Gyula Európai Parlamenti honatya, az EU és a kaukázusi térség kétoldalú parlamenti csoportjának helyettes vezetője két hetet tölt majd a Balaton mellett. Az augusztus végén megkezdődő munkáig szabadidejét Sátoraljaújhelyen, a Kazinczy Ferenc üdülőjében immáron ötödszörre megrendezett Széphalmi Diétával tölti ki. „Öt éve járnak ide együttgondolkodó emberek, akik között éppúgy téma az európai ügyek, mint az irodalom. Sok fiatalt tudhatunk magunk között, amely egyben az MSZP megújulásának üzenetét is hordozza. Számomra nagyon fontos mindez, olyannyira, hogy két egyetemista ifjút magammal viszek Brüsszelbe, ahol a munkámat segítik majd.”

Mesterházy Attila az MSZP elnökségi tagja, a Gyermek-, Ifjúsági-, és Sportmnisztérium politikai államtitkára, valamint a Magyar Szocialista Párt egyik legfiatalabb országgyűlési képviselője családjával Magyarországon nyaral: kisfia hat hónapos, emellett ez a nyár munkával telik, hiszen van mit tenni a választási eredményekkel kapcsolatban. „Szabadságomat aktív pihenéssel töltöm, gyermek-, ifjúsági-, és sportrendezvényeken, fesztiválokon veszek részt.”

Dr. Garai István Levente újdonsült MSZP-s országgyűlési képviselő nem volt nyaralni az idén, dolgozott. Pár napot töltött családjával Kőszegen, Tatán. „A rövid kirándulások mellett kilenc éves fiam miatt előnyben részesítjük a vízpartot is, emellett a hegymászás szintén vonzza a családot. Budapestre az olyan rövidebb programokért látogatunk el, mint az állatkert vagy a vidámpark.”

forrás: mszp.hu