Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tiszta ügy!

2014.10.10

tiszta.png

A hitelesség nem külsőségek kérdése: belülről fakad. Bizonyítja egyrészt a személyiség ereje, másrészt az elvégzett munka, a teljesítmény értéke.

Horváth Tamásnak nincs szégyenkeznivalója.

A mi polgàrmesterjelöltünknek nem kell bizonygatni becsületességét. Nem kell pitiàner csatàkat folytatnia sem a facebookon, sem egyéb webes felületeken, sem pedig a sajtóban.

Teljesítmény áll mögötte, mely önmagáért beszél.

Az önkormányzatban végzett munkája bizonyítja rátermettségét, ott szerzett tapasztalataival pedig készen áll arra, hogy városunk közösségével együtt megteremthesse a nyugodt, biztonságos helyi fejlődés alapjait.

Móra Ferenc írja: Félegyházán úgy élnek zsellérként, mint máshol grófként.

Ha ma körülnézünk a városban, mégsem tapasztaljuk ezeket az állapotokat. Mindenhol csak széthúzással és a megszakadt, félbemaradt vagy felemás fejlődés jeleivel találkozhatunk. Erős a félelem, a létbizonytalanság és a bizalmatlanság érzése. Ennek véget kell vetnünk.

A megoldás: Horváth Tamás!

Egy olyan ember,akiben feltètel nèlkül meg lehet bízni, mert képes arra, hogy új irányt adjon közösségünk életének. Új írányt, melynek révén a gyarapodás, a nyugalom és a biztonság lesznek a meghatározó új kulcsszavak.

Ha Ön is hisz a változásban, ha hisz a félegyházi emberek közösségének erejében, akkor október 12-én szavazzon Horváth Tamásra!