Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nincs ellentét a félegyházi MSZP-sek között

2012.03.05

120301_horvath_tamas_rip_tn_00_00_10_00.cikk.jpgAmint arról korábban már beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei MSZP tisztújító közgyűlésén a félegyházi dr. Garai István helyett a kecskeméti Király Józsefet választották meg elnöknek. Alelnöki feladatokkal bízták meg Horváth Tamást, aki egyúttal a félegyházi szervezet alelnöke is. Néhány internetes portálon olyan hírek jelentek meg, hogy emiatt ellentét alakult ki a két kiskunfélegyházi MSZP-s tisztségviselő között. Ezt azonban mindketten cáfolják.

Horváth Tamás kifejtette, Garai Istvánnal szoros az együttműködése, egyeztetnek a legfontosabb kérdésekben, és a megyei választást követően sem alakult ki közöttük semmiféle ellentét. Újdonsült alenökként pedig a megyei szervezet megújulását tartja legfontosabbnak.


Garai István elmondta, nem kudarcként élte meg, hogy a megyei tisztújító közgyűlés nem őt választotta újra elnöknek. Az országos választmánynak továbbra is tagja és országgyűlési képviselőként is bőven akad teendője. A változtatás, a fiatalítás alapelveivel is egyetért. Azt, hogy a tisztújítás okán bármi ellentét alakult volna ki a megyei alelnöknek megválasztott Horváth Tamással, egyértelműen cáfolta.


Garai István azt is elmondta, hogy ősztől, az MSZP struktúraváltását követően az MSZP megyei alelnöki tisztségét is betölti. Ezért is fontosnak tartja, hogy jó kapcsolatot ápoljon minden alelnök társával.

Forrás: felegyhazitv.hu