Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mesterházy lakossági fórumot tartott Félegyházán

2010.09.11
Mesterházy Attila az MSZP országos elnöke látogatott el szeptember 10-én városunkba. A közismert szocialista politikus először a sajtó képviselőivel találkozott, majd lakossági fórumot tartott a párt Gorkij utcai székházában.

Mesterházy Attila elmondta, a szocialista párt az önkormányzati választásokon már ez idáig is jobban szerepelt, mint a parlamenti választások során. Kopogtató cédulából közel egymilliót gyűjtöttek össze jelöltjeik. Ez egyharmadával több, mint tavasszal. A párt tehát újra élvezi a választópolgárok bizalmát.
A szocialista párt elnöke beszélt egyebek mellett a forint leértékelődéséről, a deviza hitelek rendezésének mielőbbi szükségességéről. Elmondta, megítélése szerint a kormányzó párt mintegy „fagyasztja” a témát. Az adósok 20 százaléka ott tart, hogy elveszíti a fedelet a feje felől, 80 százalékuk pedig komoly problémákkal küzd. A kormányzati segítséget nem lehet tovább odázni.
Mesterházy Attila kihangsúlyozta, a magyar szocialista párt politikája öt pilléren alapul. A legfontosabb a társadalmi igazságosság megőrzése, gazdaság felemelkedésének szükségessége, a modernizáció és a demokratikus normák védelme. A párt vezetője bízik az önkormányzati választások sikerében. A szocialistáknak ugyanis rátermett és felkészült jelöltjei vannak országszerte, így Kiskunfélegyházán is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.