Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Horváth Tamás, polgármesterjelölt

2014.08.21

 

dsc_6831.jpg Tisztelt Választópolgár!
 
Horváth Tamás vagyok a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Kolalíció közös polgármester jelöltje. Kiskunfélegyházán születtem 1972-ben.  Középiskolai tanulmányaim Csongrádon végeztem, diplomáimat,  pedig mint agrármérnök és mint vadgazda, Hódmezővásárhelyen szereztem. Ugyan az iskolapad és a katonaév elszólított szülőföldemtől, de az ott megszerzett tudást már Kiskunfélegyházán kamatoztattam.
 
Szőlőtermesztéshez, borkészítéshez fogtam, a föld tiszteletét a szüleimtől tanultam. A szőlő árnyékában végzett munka tanított meg a kétkezi munka becsületére, tiszteletére. Ezzel párhuzamosan, már csaknem 11 éve egy kereskedelemmel  foglalkozó, sikeres  vállalkozást vezetek egy gyermekkori barátommal közösen.
  

„Nekem Félegyháza jelenti apámat, az ő derűjét, és anyám simogató kezét….”

  

Tősgyökeres kossuthvárosi vagyok, itt élek immáron 35 esztendeje. Ahogyan ez a városrész úgy Félegyháza is az otthonom!  Itt töltöttem gyermekkorom, itt váltam meglett férfivá, szereztem barátokat és alapítottam családot! Két gyermekem van Anna és Tamás. Párom, Karácsonyi Melinda, a helyi gimnázium megbecsült pedagógusa.
 
Tettem és teszek városunk jövőjéért! Közösségben végzett közéleti munkám fontos részét teszik ki a 2013 óta betöltött önkormányzati képviselői mandátum adta feladatok.  Az évtizedes tapasztalatom, amit a vállalkozásomban szereztem, a gazdasági illetve közbeszerzési bizottságban hasznosítom. Elhivatott képviselőként különös figyelmet fordítok a hátrányos helyzetben élők támogatására, az önmaguk érdekérvényesítésére kevésbé képes emberek, családok  segítésére.
 
Vallom, hogy Félegyházán nem csupán élnem kell, hanem azt megélnem, építenem is a jövő nemzedékei számára. Eszközöm ehhez, a tudásom, elhivatottságom és a kun nyakasságom amivel ez a föld megajándékozott!