Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Horváth Tamás | A legfontosabbért, a félegyháziakért dolgozunk.

2014.10.17

horvath-tamas.jpgNem lehetünk büszkék a teljesítményünkre. Hogy mi vezetett a gyengébb eredményhez, annak okait abban látom, hogy Félegyháza váltani akart. Ez olyan jól sikerült, hogy ez a lendület a mi, baloldali szavazóinkra is hatással volt: közülük is nagyon sokan a mérsékelt jobboldali erőre voksoltak. Ezzel a gondolattal meg kell barátkoznunk. A pártra leadott megyei listás szavazatokkal (16.7%) azonban elégedett vagyok. Ez ugyanis azt mutatja, hogy térségünkben az MSZP a vezető ereje a baloldalnak.

 

A képviselői munkámat a partnerségre építem. Nem lehet más út, meg kell mutatni, hogy lehet közösen, együtt dolgozni. Be kell bizonyítani, hogy összefogásra vagyunk ítélve. A legfontosabbért, a félegyháziakért dolgozunk. Ez a legfőbb célom azzal együtt, hogy hozzuk vissza a politikusok becsületét, mutassuk meg, hogy nem csak marakodásról szól a félegyházi közélet!
 
A pártunk szempontjából nagyon fontos az is, hogy talpra állítsuk és újraélesszük a helyi MSZP-t, és erősebbé tegyük az elkövetkező öt évben.

Horváth Tamás
önkormányzati képviselő

Forrás: felegyhazikozlony.eu