Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Abonyi Henrik felfüggesztését javasolja a kiskunfélegyházi MSZP

2011.02.15

Rendkívüli képviselő-testületi ülés összehívását kéri Kapus Krisztián polgármestertől az MSZP kiskunfélegyházi szervezete. Sajtóközlemény.

Kép Az elmúlt napokban számos országos, megyei írott és elektronikus (TV2 Tények, ATV) médium, valamint internetes portál foglalkozott a Darvas József Általános Iskola igazgatójának, Abonyi Henrik úrnak a Facebook internetes portálon megjelent „sajátos beszélgetéseivel”.

 

Ezzel összefüggésben a kiskunmajsai képviselő-testület 5 tagja rendkívüli testületi ülést kezdeményezett 2011. február 21-ére.

 

A Magyar Szocialista Párt kiskunfélegyházi szervezetének elnöksége és önkormányzati frakciója – az ártatlanság vélelmének és intézményének tiszteletben tartásával, a politikai felhangok mellőzésével – felkéri Kapus Krisztián polgármester urat, mint Abonyi Henrik munkáltatói jogainak gyakorlóját, hogy a Darvas József Általános Iskolába járó gyermekek védelmében és az iskola jó hírének megőrzése érdekében hívjon össze rendkívüli önkormányzati ülést a történtek kivizsgálása és tisztázása szándékával. A vizsgálat lefolytatásáig javasoljuk Abonyi Henrik igazgató úr intézményvezetői funkciójának szüneteltetését, felfüggesztését.

 

MSZP Kiskunfélegyháza

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.