Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A budapesti szocialistáknak semmi közük a BKV-ügyhöz

2010.02.19

A budapesti szocialistáknak semmi közük a BKV-ügyhöz

A kampányban nem botrányokról, hanem az elmúlt 15 év munkájáról kívánnak beszélni

 

A fővárosi szocialista vezetőknek nincs közük a BKV körüli korrupciógyanús ügyekhez ? jelentette ki az MSZP budapesti kampányfőnöke. Molnár Zsolt pénteki budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: az MSZP vezetői fővárosi, illetve országos szinten sem vettek részt semmilyen törvénytelen eljárásban.

 

Kérdésre válaszolva elmondta, hogy Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest nem jogi okokból, hanem politikai megfontolásból kérték fel a visszalépésre. Molnár Zsolt kiemelte, hogy kénytelen lesz jogi lépéseket tenni, amennyiben a sajtóban rágalmazásnak, lejáratásnak megfelelő információk jelennek meg személyét illetően.

 

A szocialisták fővárosi ügyvezető alelnöke kiemelte, hogy semmilyen személyes kapcsolata sincs sem a BKV jelenlegi, sem volt vezetőivel. Hozzátette: Balogh Zsolttal, a BKV volt megbízott vezérigazgatójával pedig soha sem találkozott, őt fel sem ismerné.

 

Molnár Zsolt szintén kérdésre válaszolva elképzelhetetlennek nevezte, hogy a számára ismeretlen Balogh Zsolt terhelő vallomást tett volna személyére a BKV-ügyekkel összefüggésben.

 

A budapesti szocialisták a kampányban nem botrányokról, álhírekről, vagy rágalmakról, hanem az elmúlt 15 év munkájáról kívánnak beszélni - fűzte hozzá.

 

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az MSZP Budapesten mind a 32 egyéni választókerületben az induláshoz szükségesnél lényegesen több ajánlószelvényt gyűjtött össze.

forrás: mszp.hu