Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hírek

Cikkek

Dr. Garai István Levente: Mi lesz veled Ganz-Röck? III.

2010.06.07

 

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek

Dr. Garai István Levente: Mi lesz veled Ganz-Röck? II.

2010.06.07

 

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek

Trianon sebét nem felszakítani, hanem gyógyítani kell

2010.06.04

 

Kép

  Az elmúlt kilenc évtizedben számos értelmezés látott napvilágot a Trianoni Békediktátumról. A hangsúlyok változtak időről időre; a baloldalon is. Trianon alapigazsága azonban nem...

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek

Garai: Itt az idő

2010.05.26

 

 

"Itt az idő! Itt az idő képviselőtársaim, hogy mentsük meg az egészségügyi kormányprogramot, igen mentsük meg azt a 'kell' kifejezéstől hemzsegő, de a hogyan, mikor, miből nélküli betegségben szenvedő kívánsághalmazt, mely vissza mutogatva számos durva csúsztatást megtestesítő adatot tartalmaz, míg a jövőt illetően egyetlen számon kérhető, nevesíthető konkrétumot sem, még egy szerény 400%-os egészségügyi béremelést sem látok benne..."

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek

Garai Bács-Kiskun megye egyedüli szocialista országgyűlési képviselőjeként átvette mandátumát

2010.05.07

 

Kép

A Bács-Kiskun megyei területi listán mandátumot szerzett országgyűlési képviselők megbízó leveleinek ünnepélyes átadására került sor Kecskeméten, a megyeháza  3. emeleti tárgyalójában csütörtökön délután.

A területi listán mandátumot szerzett  képviselők:
 FIDESZ-KDNP: dr. Matolcsy György, Dr. Kerényi János, Dr. Szabó Erika, Varga
László Imre, Kovács Ernő
 Jobbik Magyarországért Mozgalom: Gyöngyösi Márton
 MSZP: Dr. Garai István Levente

 
 
Teljes bejegyzés

Lemondott az MSZP bajai szervezetének elnöksége

2010.05.05

Kép  Lemondott az MSZP bajai szervezetének elnöksége, mert a szocialista párt következő kongresszusa előtt teljes tisztújítást javasolnak - közölte Garai István Levente, az MSZP megyei szervezetének elnöke szerdán.

Ez gesztus értékű lemondás, amely azt jelenti, hogy az ügyvezetés tovább folyik, de nyilvánvalóan az MSZP alapszabályának megfelelően szeretnénk a párton belül változásokat - mondta a megyei elnök.

A megtisztulási szándék egyik megnyilvánulásának nevezte Garai István Levente a bajai vezetőség döntését, amely szavai szerint "beleillik abba a mozgolódásba, ami a párton belül van"...

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek

Majális

2010.05.01

 

Kép Az MSZP Kiskunfélegyházi Szervezete 2010. május elsején 10 órától a Gorkij utcában felállított pavilonban látta vendégül az oda ellátogató félegyháziakat. A félegyháziaknak lehetősége nyílt arra, hogy elbeszélgessenek Garai István Levente országgyűlési képviselővel is.

A délelőtt folyamán tombola húzások, s játékos vetélkedők zajlottak le, s ezután délben egy jóízű ebéd elfogyasztásával zárult a nap.

 

Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott május elsejei rendezvényünkre!

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Fényképek: Majális 2010.

Az MSZP május elsejei felhívása

2010.04.30

 

Május elseje mindig is fontos dátum volt a Magyar Szocialista Párt életében. Sok éven át ez a nap elsősorban a munka és a szolidaritás ünnepét jelentette, ma emellett az újrakezdés, az újraindítás lehetőségét is.

Holnap Kiskunfélegyházán, a Gorkij utcában és az ország sok helyén a szocialista majálisokon zászlót bontunk és elmondjuk, hogy képzeljük el Magyarország és az MSZP megújulását, jövőjét...

 

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek

Május. 1.

2010.04.26

Kép

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek

Ön szerint...

2010.04.25

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek