Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hírek

Cikkek

Összeomlóban a betegszállítás! I.

2011.05.02

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Hozzászólások: 0

Majsai út

2011.04.28

Egyre rosszabb az állaga a Kiskunfélegyházát Kiskunmajsával összekötő útnak. A nagy forgalmat lebonyolító útszakasz kivályúsodott és egyre több kátyú nehezíti a „zökkenőmentes” közlekedést. Ezért is szorgalmazta ismét Garai István országgyűlési képviselő, hogy a nyertes pályázatnak megfelelően kezdődjék el a felújítás. (2011. 04. 28.)

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Hozzászólások: 0

Sunnyogó gyógyszeráremelés

2011.04.26

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Hozzászólások: 0

Május 1.

2011.04.24

 majus1a.jpg

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Hozzászólások: 0

Mesterházy Attila húsvéti köszöntője

2011.04.23

poros-tojas-430x314.jpgHúsvét közeledtével mindannyian ünnepelünk - van, aki hitének szabályai, parancsa szerint, más a hagyomány jegyében vagy épp a család, a közösség tagjainak körében.

Akkor tudunk azonban csak nyugodtan és békésen ünnepelni, ha az ünnepnapokat nem rontja meg a reményvesztettség, a kiszámíthatatlanság vagy a kilátástalanság. Ha rend van az országban, és mindenki biztonságban érzi magát. Az idei ünnepet azonban olyan események árnyékolják be, amelyek a létbizonytalanságból erednek, és amelyekre közösen kell megoldást találnunk - pártszimpátiától függetlenül. A húsvéti újjászületés üzenete sokféle lehet. Ma, amikor nő a különbség a szegények és a gazdagok között, amikor sokan érzik azt, hogy jogaikat csorbítják, és egyre többen félnek, míg mások rettegnek attól, hogy vajon mit hoz a holnap - akkor különösen fontos, hogy együtt tudjuk megfogalmazni a  tennivalókat. Akkor különösen fontos, hogy minden erő - legyen az civil vagy pártos, - a normális élet visszaállításáért küzdjön. Az elmúlt hónapok során bebizonyosodott: a sokszínű Magyarország képes hallatni a hangját és megküzdeni az igazáért. 2011 Magyarországán az összefogás, az együttműködés elmélyítése a legfontosabb feladatunk. Összefogásra van szükségünk, mert egyedül az teheti sikeressé hazánkat. A húsvét mindannyiunk számára piros betűs ünnep. Származásától, hitétől és meggyőződésétől függetlenül Magyarország polgárainak most még inkább szükségük van a nyugodt és békés, családi ünnepre, mint a közelmúltban bármikor.

Szép és békés ünnepet kívánok valamennyi Honfitársunknak!

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Hozzászólások: 0

Nagy Attila emlékezete

2011.04.22

dscf5409.jpg2011-ben tizenharmadik alkalommal került megrendezésre a Nagy Attila Megyei Középiskolai Versmondó Verseny, ebben az évben Kiskunfélegyháza Város MSZP Szervezete szervezésében került sor árpilis 16-án az évről-évre más és más megyei gimnáziumi városban megszervezendő rangos megmérettetésnek.

A Nagy Attiláról elnevezett versenyt 1993-ban tartották meg először a Bács-Kiskun megyei MSZP szervezésében, ezzel is megidézve a kiváló művész, demokrata szellemiségét és életművét.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Fényképek: Nagy Attila Megyei Középiskolai Versmondó Verseny | Hozzászólások: 0

„Hallasd a Hangod”

2011.04.15

„Hallasd a Hangod” petíciós kampány keretében sajtótájékoztatóval egybekötött lakossági fórumot tartott a Magyar Szocialista Párt helyi szervezete. Az MSZP félegyházi székházában meghívott vendégként Dr. Bárándy Gergely országgyűlési képviselő, alkotmányjogi szakértő adott tájékoztatást a párt alkotmánnyal szembeni aggályairól.

Április 14-én érkezett Félegyházára a Magyar Szocialista Párt „Hallasd a Hangod” nevű petíciós kampánya. Ennek keretében az MSZP félegyházi székházában megtartott sajtótájékoztatón Dr. Bárándy Gergely, országgyűlési képviselő, alkotmányjogi szakértő vázolta fel a hamarosan elfogadására kerülő új alkotmánnyal szemben a párt részéről felmerülő problémákat.

A sajtótájékoztatót követően lakossági fórum vette kezdetét, melynek célja az volt, hogy a megjelentek is hozzászólhassanak, illetve elmondhassák véleményüket a témában.

Az MSZP részéről elmondták, a hamarosan elfogadásra kerülő új alkotmány véleményezése kapcsán az összes választókörzetbe ellátogattak. Emellett a „Hallasd a hangod” kampány keretében továbbra is folytatják az aláírásgyűjtést számukra nem elfogadható kormányintézkedések ellen

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Hozzászólások: 0

Hallasd a hangod Félegyháza!

2011.04.15

hallasdahangod-felegyhaza.jpgBárándy Gergely az MSZP országgyűlési képviselője, alkotmányjogi szakértő látogatott el április 14-én Kiskunfélegyházára. Az úgynevezett petíciós kampánnyal tiltakozik a párt a jogállamiság, a sajtószabadság és az alkotmánybíróság kikezdése ellen.

A szocialista politikus a lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatón a kampány eddigi eredményéről, az összegyűlt tapasztalatokról beszélt.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Fényképek: Ápr. 14. Hallasd a hangod! | Hozzászólások: 0

Nagy Attila Megyei Középiskolai Versmondó Verseny

2011.04.11

 

nagyattila-1.jpg

 

 

Kiskunfélegyháza Város MSZP Szervezete

szeretettel meghívja

 Önt

a Nagy Attila Megyei Középiskolai Versmondó Versenyre

2011. április 16-án 10 órára

a Móra ferenc Gimnáziumba Kossuth Lajos u. 9.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Fényképek: Nagy Attila Megyei Középiskolai Versmondó Verseny | Hozzászólások: 0

"Hallasd a hangod Félegyháza!"

2011.04.10

hahlogo.jpgPetíciós kampányunk keretében 2011. április 14-én 17 órakor az MSZP Székházban (Gorkij u. 2.) lakossági fórumot tartunk, melyre tisztelettel meghívjuk.

Vendégünk Dr. Bárándy Gergely országgyűlési képviselő, alkotmányjogi szakértő.

Petíciós kampánnyal tiltakozunk a jogállamiság, a sajtószabadság és az alkotmánybíróság kikezdése ellen.

Aláírásokat gyűjtünk:
az MSZP Gorkij utcai irodájában 9-11 óráig munkanapokon, Spar Áruház Wesselényi - Kossuth utca sarkán április 14-én 15-16 óráig, Piac, Béke téren április 15-én 8.00-9.30 óráig.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Hírek | Hozzászólások: 0